+603-7805 2495         info@emzedtravel.com         Lokasi Kami

Jelajah Bali 4H 3M

Hari

Butiran

Hidangan

01

Tiba di Bali dan Pantai Pandawa – GWK Kecak Dance
Tiba di Ngurah Rai International Airport, Bali dan disambut oleh wakil kami. Masa santai anda akan bermula dari pertengahan hari lawatan ke Pandawa Beach & GWK Cultural Park sambal menyaksikan Kecak Dance Collaboration dan diikuti dengan makan malam. Menginap di hotel dan program bebas.

Makan Malam disediakan.


02

Barong Dance – Kantamani Volcano & Ubud Tour
Sarapan pagi di Hotel. Pada waktu pagi, perjalanan ke Batubulan untuk menyaksikan Tarian Barong, seekor naga yang seperti binatang suci berlawan menentang ahli sihir jahat Rangda. Sesi membeli belah di Galuh Art Shop, Celuk dan Mas (Center of Wood and Silver). Makan tengahari di kawasan Kintamani bersama Tasik dan Gunung Batur. Sesi selepas makan tengahari ialah lawatan ke Tampak Siring, satu tempat yang popular dengan air Holy Springs. Pada waktu petang, perjalanan kembali ke Ubud dan melawat ke kawasan Sukowati Tradition Market. Makan malam di Jinbaran Beach dengan menu makanan laut. Kembali ke hotel dengan aktiviti bebas.

Sarapan disediakan
Makan Tengahari disediakan
Makan Malam disediakan


03

Bedugul – Tanah Lot Tour
Bersarapan pagi di Hotel. Lawatan penuh seharian dengan menjelajah ke Taman Ayun Temple - kuil yang kedua terbesar di Bali, Candi Kuning Fruit & Vegetable Traditional Market dan makan tengahari di restoran tempatan di Bedugul Cool Mountain Area. Lawatan dalam perjalanan ke Ulundanu – kuil tasik , dan Alas Kedaton – hutan monyet. Pada waktu tengahari, perjalanan ke Tanah Lot, tempat yang terbaik untuk menyaksikan matahari terbenam. Makan malam di restoran tempatan.

Sarapan disediakan
Makan Tengahari disediakan
Makan Malam disediakan


04

Perjalanan Pulang
Sarapan pagi di hotel. Aktiviti bebas sehingga daftar keluar hotel pada jam 12. Anda akan dihantar ke lapangan terbang untuk penerbangan berikutnya. Sesi lawatan tamat.

Sarapan disediakan.

Rakan Kami

bersama-sama menjayakan aktiviti-aktiviti pelancongan di serata dunia.
air_asia.pngemirates.pnggaruda_indonesia.pngkorean_air.pngmalaysia_airlines.pngonetwogo_airlines-01.png

Hubungi Kami

  • J-13-1, Jalan ss 6/16, Dataran Glomac,47301 Petaling Jaya, Selangor.
  • Tel : (+603) 7805  2495 / 4403
  • Faks : (+603) 7804  3849 
  • Emel : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web : www.emzedtravel.com